Midden tussen de velden ligt het landelijke en lieflijke Steenhuffel. In een rustige straat in deze kleine gemeente vind ik een prachtige nieuwbouw waar Aglaia in grote letters op de gevel prijkt. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur maar je kunt ook op straat parkeren. Geen probleem in deze rustige gemeente… Ik ben een beetje te vroeg en Wendy is nog bezig met de nagels van een vorige klant. Ze vraagt me dus heel vriendelijk om even te wachten op het bankje buiten waar ik geniet van de vroege zonnestralen. Even later komt Wendy me halen en ze leidt me langs de balie en nagelbar naar de behandelruimte achteraan die sfeervol gedecoreerd is met een afbeelding van een berkenbos in fris groen. We hebben een leuk, kort gesprekje over de architectuur van haar woning en over haar instituut. Wendy werkt met het merk Babor en ik heb vandaag gekozen voor de Brightening Intense behandeling, een behandeling die ook hyperpigmentatie aanpakt.

 

Wendy draagt een mondmasker en handschoenen en vraagt of ik goed zit. Na een grondige reiniging is het hoogtepunt van de behandeling de toepassing van een product in een speciale Babor ampul die specifiek bedoeld is om pigment aan te pakken. Tijdens de inwerking van het masker voel je de rust van de omgeving duidelijk tot in het instituut en de rustgevende muziek draagt bij tot de ontspannende sfeer. Wendy vraagt of het product niet té erg prikt wat niet het geval is, het geeft wel een verstrakkend effect, iets wat ik ook na de behandeling nog voel. Als ik Wendy vertel dat ze genomineerd is voor de finale van de SSVHJ20-21 wedstrijd, springt ze letterlijk een gat in de lucht en poseert blij met haar attest. Ontspannen en verfrist verlaat ik de groene omgeving.

www.aglaia-wendy.be

Laat een Reactie achter