Heb je je wel eens afgevraagd waarom we iemand aantrekkelijk vinden, en twee weken later niet meer?

Heb je je wel eens afgevraagd of de kleur van je genitaliën mannen kan afstoten?

Heb je je wel eens afgevraagd of (huid)veroudering in je genen ligt opgesloten, en of cosmetica op basis van je eigen DNA dan het antwoord zou kunnen zijn?

Deze aspecten en nog vele tientallen meer komen in het boek ‘De Schoonheidsdriehoek’ naar voren. Mardge Pascaud gaat diep in op de vragen ‘Wat is schoonheid?’ Wat betekende schoonheid vroeger en wat betekent het nu? Worden vrouwen zekerder van zichzelf als ze proberen de hun aangeprezen schoonheidsidealen na te streven of juist niet? En, op welke leeftijd begint dat al?

In dit boek lees je de verrassende en soms zelfs onvoorstelbare boodschappen die door de media de wereld in worden geholpen. Dit boek gaat echter ook over het waarom en hoe van de door Mardge Pascaud ontwikkelde Schoonheidsdriehoek, die wel haalbaar is. Die vrouwen én mannen laat stralen doordat ze hun balans vinden.

Dit boek is geschreven voor iedereen die zich een beeld wil vormen van hoe men vroeger met schoonheid omging, hoe de zogeheten idealen wereldwijd tot stand konden komen en wat er anno nu werkelijk allemaal mogelijk is. Met de nodige humor geschreven, maar altijd to the point met slechts één doel voor ogen: de haalbare realiteit benoemen op het gebied van schoonheid. Hoe innovatief die inmiddels ook is. Want, dit boek gaat ook over de Toekomst van Schoonheid, een gegeven waar Mardge Pascaud zich dagelijks mee bezighoudt. Met meer dan verbluffende uitkomsten, zoals haar lijn cosmetica op basis van je eigen DNA.

De Schoonheidsdriehoek: ISBN 978-90-825107-0-6  – Consumentenprijs € 34,50

De Schoonheidsdriehoek is online te bestellen maar ook verkrijgbaar bij  de Pascaud schoonheidsinstituten en bij iedere boekhandel.

 

Laat een Reactie achter