Artemis – pionier op het vlak van natuurlijke verzorging

Het schoonheidsinstituut Artemis is gelegen op een boogscheut van het kerkplein van Borsbeek, ver van de drukke invalswegen.   De uitbaatster Christine Huybrechts is al 30 jaar schoonheidsspecialiste en massagetherapeute. Ze werkt met technieken uit het Oosten én het Westen en is gespecialiseerd in massage, ontharing met hars en natuurlijke gelaatsverzorgingen, ook voor de probleemhuid.  “Ik heb er bewust voor gekozen om met zuivere, natuurlijke en biologische cosmetica te werken. Dit garandeert de beste resultaten. Uiteraard moet de klant de behandeling thuis verder zetten met de juiste producten, maar daarvoor geef ik advies, vertelt ze. Dames en heren zijn welkom voor verzorging.

Christine kiest resoluut voor een natuurlijke aanpak.  Ze heeft dan ook na al die jaren ervaring veel zelfvertrouwen en  een pak ervaring opgebouwd.  Van chemische verzorgingsproducten wil ze niet horen en ze kiest dan ook duidelijk voor een eigen gamma bioproducten van Nederlandse origine Etiney Cosmetics.

__Etiney_05 Nanovit Nc Skin Oil and Serum Artemis cabine InkomArtemis

Door met huidherstellende producten op basis van duindoorn te werken, wordt de huid hersteld, verzorgd en ondersteund met de kracht van de natuur.  Christine werkt voor haar behandelingen met Etiney Cosmetics en met Mary Cohr, een meer klassiek merk,  maar toch met een natuurlijke insteek, zo dat er voor elk wat wils is.

Artemis toonbank beurs2 gazet van antwerpen _ sonar media & pr _ etiney cosmetics-001

Tenslotte biedt Christine arrangementen aan, die huidverzorging en massage combineren, maar ook geschenkbons voor haar én voor hem. Haar holistische benadering van de massages heeft tot doel lichaam en geest in evenwicht te brengen. Volgens ons een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar de perfecte verzorging en die houdt van een natuurlijke en gedreven aanpak.

 

ARTEMISMeer info : www.artemis-schoonheidsinstituut.be

Corneel Smitslei 59

2150 Borsbeek

03 366 30 33

Laat een Reactie achter