1. Selfness
  2. Wellness belevingen
  3. JOMO
  4. Privé sauna’s
  5. Meer privacy, rust en natuur
  6. Workation
  7. Slow, duurzaam en milieuvriendelijk reizen
  8. Natuurlijke producten, lokale ondernemers en mooie ambachten
  9. Bijzondere wellness belevingen en wellness thema reizen
  10. Creëer je Wellness Lifestyle

Steeds meer Mensen willen zich verwellnessen, of hebben meer ‘me-time’ nodig, zijn bezig met ‘selfness’ of willen ontdekken wat woolness en vinotherapie is. Nu meer dan ooit willen steeds meer vrouwen, maar ook mannen zich vaker compleet kunnen ontspannen en genieten van de dingen die wel kunnen. Bijzondere wellness belevingen, wellness thema reizen, met je eigen gezelschap naar een luxe privésauna, eerst inspanning en dan ontspanning tijdens een workation, genieten van slow travel en met aandacht voor de natuur duurzaam op wellness vakantie gaan. We zochten het allemaal uit en stelden de top 10 wellness trends voor 2022 vast.

 

  1. Selfness, zorg goed voor jezelf

Een van de meest genoemde goede voornemens zijn, ‘meer ontspannen’ en ‘meer genieten’. De huidige ontwikkelingen hebben invloed op het gedrag van mensen die zich nu meer bewust dan ooit zijn aangaande hun gezondheid. Iedereen hoopt dat 2022 het jaar wordt waarin genieten en ontspannen met minder zorgen werkelijkheid wordt.

Mensen maken vaker tijd voor een Me-Time moment, kiezen voor een zen inrichting zodat een huis een thuis wordt waar je kan ontspannen. De Wellness Lifestyle is als een fijn medicijn.

Bron : ©WellnessSpots-Wellness-Lifestyle-Magazine-Over-Wellness-Spots

Laat een Reactie achter