Insomnilight is een nieuw revolutionaire manier om de perfecte diepe slaap te bereiken zonder medicijnen, geen drukte, gewoon een goeie nachtrust.   In ons brein zijn er 4 verschillende staten van hersengolven met verschillende niveau’s van elektrische activiteit.

Deze zijn:

BETA – Wanneer we klaar wakker en ons van alles bewust zijn. Dus de staat waarin we de meeste tijd van ons leven doorbrengen (13 tot 60 pulsen per seconde).

ALPHA – Wanneer we in een staat zijn van mentale en fysieke rust maar toch bewust van wat rond ons gebeurt(7 tot 13 pulsen per seconde).

THETA – Wanneer we ons zeer relaxed en slaperig voelen en in een verminderde staat van bewustzijn(4 tot 7 pulsen per seconde).

DELTA – Wanneer we diep slapen zonder te dromen. Deze staat van onbewust zijn is wanneer het lichaam zich herstelt.(0.1 tot 4 pulsen per seconde).

In onze stressvolle samenleving bevinden de meeste van ons zich in de BETA staat. Als we dit kunnen reduceren naar ALPHA zitten we in de ideale staat om nieuwe dingen bij te leren. Maar spijtig genoeg hebben mensen grote problemen om in de THETA staat te geraken en heel uitzonderlijk in de Delta staat.

Maar met het Insomnilight masker zorgen de voorgeprogrammeerde lichtfrequenties ervoor,die op ons netvlies worden afgespeeld, dat de hersenactiviteit wordt gereduceerd naar een staat waar u diep slaapt in een heel korte periode.

Ga dus van Beta naar Delta in een korte simpele stap met de Insomnilight en geniet extra veel van je slaap.

Meer info bij www.aqua-en-wellness.be

ledlampjes in de insomnilight bril
ledlampjes in de insomnilight bril

insomnilight5

  1. Beste

    Kan ik hier de insomnilight kopen?

Laat een Reactie achter