De zomer is intussen achter de rug en de dagen worden korter en donker. Buiten wisselen koude en regen en wind mekaar af. Ideaal weer voor een paar uurtjes sauna of een dagje wellness. Wij van belbeauty verbleven reeds eerder in het gezellige Wu Wei in Kortrijk. Lekker in de luie zetel genieten van de winterse zonnestralen. Heerlijk buiten zwemmen in 32 graden tussen de nevels van het verdampende water. Afwisselen tussen de drie sauna’s of gewoon heerlijk zweten in de hamman.

Ook onze spieren en ons gelaat verdienen wat extra aandacht. Dan is een een hot stone massage of een herstellende gelaatsreiniging ideaal. Nog tot met 23 december gelden de volgende herfst acties bij Wu Wei.

Elke bezoeker in de Spa krijgt een beker pompoensoep. Lekker warm. En de pompoen levert door zijn sterk ontzurend karakter de beste bijdrage tot een evenwichtige voeding.

Een ongelimiteerde dagtoegang tot de publieke badpakken wellness.

Een hotstone massage van 60 minuten voor 60 euro ipv 75 euro. Hot stones nemen de spanningen weg, werken direct in op de vermoeidheid van de spieren en optimaliseren de bloeddoorstroming en het metabolisme.

Een herstellende gelaatsreiniging van 30 minuten voor 30 euro ipv 40 euro. Met een gratis gelaatsadvies. Bij Wu Wei werken ze met concentraten van dode zee mineralen. De peeling stimuleert de natuurlijke celvernieuwing waardoor de huid aan comfort wint en een levendige uitstraling krijgt. De moisturizer versterkt de huidbarrières en vermindert de roodheid. Ben je ouder dan 50 jaar? Dan werkt men met aangepaste producten die de huid liften en verstevigen, inwerken op wat diepere rimpels, de elasticiteit bevorderen en een diepe en hydraterende voeding geven.

Meer informatie op info@wuwei.be of 056 29 01 00.

Laat een Reactie achter