Het centrum van Ekilibre, wordt gerund door Els.  Het is een wellness, relaxatie en beauty zaak die mensen tot rust wil brengen en wil laten stralen door diverse energetische en holistische massages, verzorgingen te verstrekken (gelaat en lichaam) volgens de vijfelementenleer (gelaatsverzorging, pedicures, manicures, lichaamspeeling, lichaamspakking met klei, …).  Maar je kan hier ook terecht voor een halve dag – wellnessarrangement of kuurbehandeling, bachbloesem of fytotherapeutisch advies en kinesiologie.  Daarnaast is er ook ruimte voor reiki, oorkaarsen, biorelaxatie, shiatsu.  Door de nieuwe locatie aan de Achterstraat in Haaltert is er nu ook ruimte voor workshops, lezingen, verwendagen of cursussen in een kleine groep in een nieuw uitgeruste wellnessruimte.

Ekilibre komt van het Franse ‘equilibre’, wat evenwicht betekent. Je herkent er ook het woord ‘ki’ (of ‘chi’) in, wat oerenergie of levenskracht betekent. ‘Meer evenwicht en energie zijn precies wat wij aan al onze klanten willen geven. We willen mensen stevig in hun eigen kracht laten staan. We zijn gestart in 2010 in Nieuwerkerken waar we vijf jaar op onze gezellige zolder klanten ontvingen.  Sinds mei 2015 werken we vanuit Haaltert’ vertelt uitbaatster Els.  Op het gelijkvloers is er nu een gezellige praktijk, ingericht met natuurlijke materialen, die dubbel zo groot is als voordien.  Er zijn ook 2 behandelruimtes, een ontvangstruimte, een workshopruimte en ontspanningshoek, een aparte badkamer met bubbelbad, een groot terras en tuin voor buitenmassages, ….

 

Er werd gekozen om de verbouwing ecologisch aan te pakken.  Zo werkten haar man Jeroen en Els met leembepleistering, zonnepanelen, zonneboiler, ecologische isolatie, natuurlijke materialen, ….Deze filosofie trekt Els ook door in de rest van haar praktijk.  Ze serveert graag biologische drankjes en gebruikt uitsluitend natuurlijke verzorgingsproducten van Phytocure en Naobay en supplementen van GO4balance.

Op zaterdag 12 september 2015 organiseert Ekilibre een opendeurdag en kennismakingsnamiddag.  Je kan er dan van 13u tot 17u terecht voor rondleidingen, originele hapjes en drankjes, kinderanimatie, kennismaking.  Bovendien vinden er die dag allerlei gratis kennismakingsverzorgingen en behandelingen plaats.  Zo kan je een gesprek boeken met een go4balance adviseur, een make up laten aanbrengen, een quick scan kleuranalyse laten doen, je laten masseren of genieten van een mini-verzorging.  Alles is gratis die dag.  Iedereen welkom en reservatie is niet nodig. Noteer deze datum alvast in jouw agenda.

Achterstraat 37

9450 Haaltert

tel        0492 93 46 18

mail    info@ekilibre-online.be

www.ekilibre-online.be

 

Laat een Reactie achter