De powerkuur uit de zee ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren. Soin Thalasso visage is een verfrissende en vitaliserende gezichtsbehandeling met een vochtherstellend, verkwikkend masker op algenbasis. De huid wordt direct verstevigd en langdurig voorzien van een hoog geconcentreerde vochttoevoer. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

maria galland

MASQUE FROID HYDRATANT

92 MASQUE FROID HYDRATANT past perfect bij alle huidtypes. Na een paar minuten zorgt dit verzorgende masker voor een gevoel van frisheid en vitaliteit op de huid, dat wordt geïntensiveerd door de stimulerende geur van grapefruits. Een zeer geconcentreerd vochtcomplex maakt de huid soepel en zacht, de teint gaat stralen en rimpels worden verminderd. Zeer geschikt voor een avondje uit, na de sauna, het solarium of een zonnebad.

GEBRUIK : Een- tot tweemaal per week royaal aanbrengen op de gezichtshuid en 5 tot 10 minuten laten inwerken. Daarna met een vochtig kompres afnemen.

BELANGRIJKSTE WERKSTOFFEN: Glycengène®: vrij collageen en hyaluronzuur, voor onmiddellijke hydratatie

TIP : voor een extra verfrissend effect kan 92 MASQUE FROID HYDRATANT ook in de koelkast worden bewaard.

Meer informatie: www.maria-galland.com

Laat een Reactie achter