Tijdens een ommetje door de buurt – op weliswaar gepaste afstand van andere wandelaars – kan je ze niet missen: de knuffelberen achter het raam. Nu laat ook Terhills in Maasmechelen zich inspireren door de actie #berenjacht. Dat doen ze door hun eigen teddy’s te trakteren op een ontspannen dagje Terhills: “Zo zetten we in de kijker dat we zelfs tijdens de lockdown werken aan onze gastvrijheid en denken aan onze gasten. De beren houden hun plekje binnen warm tot zij ons terug kunnen komen bezoeken”, aldus hotelmanager Christiaan van Kesteren.

Toen de Britse auteur Michael Rosen ‘Wij gaan op berenjacht’ schreef in 1989, had hij nooit kunnen vermoeden dat het kinderboek dé inspiratie zou vormen voor een internationale actie tijdens de coronapandemie van 2020. Een actie die ook het hospitality team van Terhills niet onberoerd liet.

“De knuffelberen verschenen enkele weken voor het eerst achter de ramen van heel wat Vlaamse gezinnen. Het is aan voorbijwandelende buurtkinderen om ze te spotten en desgewenst bijhorende opdrachten uit te voeren. Dit vonden wij bij Terhills zo leuk en hoopgevend, dat we meteen plannen begonnen smeden om op onze eigen manier mee te doen aan de #berenjacht”, klinkt het bij Melodie Lateur, communicatiemanager van Terhills. En zo checkten er een dertigtal teddy’s in bij Terhills Hotel. All-inclusive, natuurlijk.

 

Laat een Reactie achter