Think-Pink, de nationale borstkankercampagne, zal in het kader van haar “zorgtraject voor lotgenoten” voortaan samenwerken met wellbeing centra Wu Wei uit Kortrijk en Deep Nature uit Brussel.

De stap naar wellness voor (ex-)borstkankerpatiënten en hun naasten

De bedoeling is om wellbeing dagen te organiseren voor lotgenoten – (ex-)borstkankerpatiënten, maar evenzeer hun buddies, vrienden en familie. Het wordt een dag om terug te (leren) genieten en positief vooruit te kijken.

“Voor lotgenoten is het bijzonder belangrijk dat ze zich goed voelen in hun vel. Voor velen is de stap alleen zetten naar wellness en wellbeing te groot. We willen dan ook een kader scheppen waarin dit een stuk makkelijker kan. En we willen hen ook laten kennismaken met ontspanningsvormen zoals yoga en meditatie. Voor velen is enkel het woord gekend maar niet de praktijk, wat er achter steekt.” aldus Heidi Vansevenant, voorzitster van vzw Think-Pink.

Jo Heirman, eigenaar en zaakvoerder van Wu Wei, denkt dat zijn centrum uitermate geschikt is voor de organisatie van deze dagen. “Met 3 sauna’s, een binnen- en buitenzwembad op 32 graden, een hamam en verschillende andere rust- en belevingsruimtes zit een dagje relaxen er echt in. Door de verschillende afgescheiden ruimtes en de beperking van de dagcapaciteit is ook de rust en de intimiteit gegarandeerd. Bovendien is het team zeer deskundig opgeleid in het verzorgen van wellbeing workshops”.

WuweiWuwei

 

 

 

 

 

 

 

Het programma van een ‘Think-Pink Wellbeing” dag

10u00 – 10u30         Onthaal en drankje

10u30 – 11u30         Yoga initiatie (ademhalingsoefeningen)

11u30 – 13u00         Vrij gebruik van de publieke badpakken wellness (zwembad, sauna’s, hamam en andere belevingen)

13u00 – 14u00         Gezonde lunch

14u00 – 15u00         Yoga initiatie (bewegingsoefeningen)

Vanaf 15 uur             Verder genieten van de wellness faciliteiten.

Contact en meer info : Wu Wei

Kongoweg 23

8500 Kortrijk

056/290 100

www.wuwei.be

 

Laat een Reactie achter