Ternat is een typisch forensendorp met weinig parkeermogelijkheid maar uiteindelijk vind ik een plaatsje op de parkeerplaats van het station dat zich midden op het dorpsplein van Ternat bevindt. Instituut Zense Beauty Lounge van Marie-Claire Verdon deelt een gebouw met een fotograaf midden in het dorp. Je moet aanbellen en Marie-Claire komt onmiddellijk open doen en wenst me van harte welkom. Ze vraagt me mijn handen te ontsmetten en draagt zowel een masker als een scherm. Het heel stijl- en smaakvolle instituut bestaat uit twee delen: vooraan de presentatie van de producten, daarachter, goed afgeschermd tegen alle lawaai van de straat, het instituut. Marie-Claire wijst me waar ik mij kan omkleden, raadt me aan ook mijn T-shirt uit te doen omdat ze ook het decolleté bij de massage meeneemt. Marie-Claire werkt met het merk Babor en ik heb vandaag gekozen voor de Ultimate Face Lifting, een stimulerende huidverbeterende verzorgingsbehandeling.

De behandeltafel is heel comfortabel, en ik voel mij helemaal op mijn gemak als mijn voeten ook warm worden ingepakt in een handdoek en er geen enkel geluid van buiten binnendringt terwijl de rustgevende muziek alle zintuigen kalmeert. Onmiddellijk bij de reiniging voel ik de ervaring en professionaliteit van Marie-Claire die kort en efficiënt uitleg geeft bij elke stap van de behandeling. Ze analyseert mijn huid en past in functie daarvan de behandeling aan. Daarnaast maakt ze gebruik van de Babor Lifting Touch massage en eigen elementen zoals het inwerken van een product met een ultrasoon toestel en een roze kwarts steen.

Tijdens de behandeling ontstaat een fijne babbel waardoor ik meer over Marie-Claire te horen krijg: haar interesse voor allerlei deelgebieden van het vak en haar intentie om bijkomende opleidingen te gaan volgen in Brugge en Gent. Tijdens de zalige massage worden niet alleen het decolleté maar ook de nek en een deel van de bovenrug meegenomen. Het resultaat van de behandeling is spectaculair en ik zie het effect nog dagen daarna. Een adres om te onthouden!

 

Zense Beauty Lounge

 

Marie-Claire Verdon

Statiestraat 99

1740  Ternat

www.zense-beautylounge.be

0472 33 96 66

Laat een Reactie achter