Een 18-eeuwse boerderij langs een steenweg die aan de buitenkant alleen het bord “Allure” aangeeft. Maar als de deur opengaat, treed je binnen in een prachtig gerestaureerd pand waar kosten noch moeite gespaard zijn om de klant onmiddellijk tot rust te brengen in een sfeer van schoonheid. Ik word van harte welkom geheten met een kopje geurige kruidenthee en mag in een comfortabele stoel gaan zitten. In de ontvangstruimte staan verse bloemen en alle muren en deuren zijn fris wit geschilderd.

Ik mag van Wanda – die 25 jaar ervaring heeft als schoonheidsspecialiste en die met het merk Environ werkt – een uitgebreide vragenlijst invullen met vragen over gezondheid, de toestand van mijn huid en mijn schoonheidsgewoontes. De lijst wordt kort besproken, er worden vijf verschillende foto’s genomen en dan wacht de cabine ernaast met een heel comfortabele en verwarmde stoel. Er wordt een speciaal kussentje onder mijn nek gelegd voor extra comfort en dan begint de uitgebreide vitamine verwenbeurt waarbij Wanda telkens uitlegt wat ze doet, met welk product ze werkt en waarom.

Tijdens het masker masseert ze mijn voeten met olie, mijn wenkbrauwen worden geëpileerd en na de heerlijke behandeling krijg ik een lichte Jane Iredale make-up. Als afronding wacht mij een fris glas water met een muntblaadje en adviseert Wanda uitgebreid over schoonheidsgewoontes en -producten. Tot slot krijg ik nog een tasje mee met documentatie over Environ en enkele staaltjes. Dit is een instituut om nooit te vergeten…

Bovendien werd Wande mat haar instituut Allure Skincare verkozen tot schoonheidssinstituut van het jaar

Allure Skincare

Kalmthoutsesteenweg 275

2990 Wuustwezel


www.allureskincare.be

03 666 29 47

Laat een Reactie achter