WIN WIN WIN

 

Ben jij nog op zoek naar een leuk geschenk voor jouw geliefde, dan moet je beslist blijven lezen.  Belbeauty en Germaine de Capuccini geven opnieuw 5 sets weg van deze unieke Spaanse Cosmetica.  Op dit ogenblik loopt er een actie met een unieke Valentijnvserpakking. Lees verder hoe je in aanmerking komt voor één van deze 5 Valentijnboxen.

Time Expert Power

In de Japanse cosmetica is de huid van de geisha traditioneel de hoogste uitdrukkingsvorm van vrouwelijke schoonheid. Deze trend is ook naar het westen  overgewaaid aangezien steeds meer producenten witmakende cosmetica in het westen verkopen. We merken echter dat het concept van jeugdigheid in het westen evolueert. Het schoonheidsideaal is niet noodzakelijkerwijs een gelaat zonder rimpels. Een lichte, bijna kristalheldere teint die de innerlijke schoonheid van de huid toont, is het nieuwe ideaal.

Het concept van een jeugdige huid is nauw verbonden met het vermogen om het licht op uniforme wijze te reflecteren. Een stralende huid hangt echter niet alleen af van het licht dat door het oppervlak van de opperhuid gereflecteerd wordt, het hangt ook af van de mate waarin het licht doordringt in het weefsel, de vrije circulatie ervan in het weefsel en de teruggave ervan naar buiten.

Licht, transparantie en helderheid zijn de ware essentie van jeugdigheid geworden. Als antwoord op het verlies van stralendheid van de huid heeft Germaine de Capuccini een unieke verjongende verzorging ontwikkeld, die is samengesteld op basis van de zoektocht naar die zo begeerde transparantie. Zo heeft men een nieuw stadium weten te bereiken in de geavanceerde anti-aging cosmetica, waarin alle krachten gebundeld worden om het licht en de helderheid in de teint terug te brengen.

Power Light en Anti-Ageing Clarifying Cream SPF 15 bekenen een algemene verjongende behandeling die diepgaand werken om een stevigere en gladdere huid te genereren en “nieuw licht” in het binnenste ervan te laten ontstaan. D-Tox-Cell betekent een aanzienlijke stap voorwaarts in de ontgifting van de cel*, een complex proces dat wetenschappelijk bewezen is.

Love Kisses en Beauty van Germainde de Capuccini

Power Light

Booster Generator of Light and Youthfulness Facial Serum

Een waar technologisch pronkstuk in dienst van de innerlijke schoonheid van de huid. De uitdaging om jeugdigheid te bereiken door middel van licht, transparantie en helderheid is alleen mogelijk geweest dankzij de wonderbaarlijke drievoudige oplichtende werking ervan. Naast het ontgiftende en gladmakende vermogen zorgt het product onmiddellijk voor een stralend huidoppervlak met een ongelooflijk lichtend aureool. Dat is te danken aan miljoenen microscopisch kleine bolletjes die binnenin miniem kleine hartjes van diamant hebben. Deze plaatsen zich in de oneffen delen van het huidoppervlak, waardoor schaduwen verdwijnen.  Het serum dat een lichtroze parelmoeren kleur heeft, creëeert delicate gewaarwordingen.

Valentijn_Belbeauty

Anti-Ageing Clarifying Cream Spf 15

Aan de buitengewoon doeltreffende werking van D-Tox-Cell en het extract van tarwezemelen, heeft men een extract toegevoegd van een wilde bergbloem, de edelweiss. Dit ingrediënt beschikt over een krachtig antioxiderend vermogen dat de huid helpt haar natuurlijke bescherming te herstellen. Het antioxiderende vermogen ervan is krachtiger dan dat van vitamine c.  Met zonnefilters die overdag de schadelijke effecten van UVA- en UVB-stralen filteren. De rijke, zeer voedende textuur zorgt voor buitengewoon en duurzaam comfort.

Het enige wat je moet doen om in aanmerking te komen voor onze wedstrijd

  1. Deze Facebook post  liken en uiteraard ook Sharen op jouw eigen pagina. Opgelet indien deze voorwaarde niet voldaan is kan je spijtig genoeg niet geldig deelnemen.
  2. Het antwoord op volgende vraag even doormailen naar info@belbeauty.be : Wat is het logo van Germaine de Capuccini?
  3. Vergeet je adres niet mee te geven.

Over deze wedstrijd wordt verder niet gecorrespondeerd, de uitslag is definitief en bindend.  De 5 winnaars krijgen hun Valentijnbox persoonlijk geleverd.

Laat een Reactie achter