Bernard Cassière richt zich met zijn energiegevende verzorgingsproducten met Taurine tot de gentlemen.  Met Valentijn in het vooruitzicht is een verzorgend geschenk steeds nuttig.  Zo is er een top 3 van producten waarmee we je graag laten kennis maken.  Allereerst is er de gel Chaud Les Abdos – iets om de lovehandles te behandelen met liefde.

Chaud les abdos!

Warm lijf, strak lijf! Deze revitaliserende gel bevat een warm makend bestanddeel dat een warmtegevoel creëert waardoor de afslankende actieve bestanddelen de hele dag lang kunnen inwerken. De gel bevat ook een stimulerend complex op basis van Taurine en Siberische ginseng om de huid te dynamiseren en de weerstand ervan te verbeteren. ‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op de hardnekkige zones (taille, buik en vetrolletjes) in een kuur van één maand. Goed voor een gaatje minder in uw riem.

BC_3567 (1) lrVisuel homme Bernard Cassiere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gel 3 in 1 Top Chrono

Shampoo – Douchegel – Scheren
De Gel Top Chrono is het magische product dat drie verzorgingshandelingen bundelt. Ideaal voor op reis! Douchen, haar wassen en scheren in één keer, om de dag goedgeluimd aan te vangen. Dit prachtige product bevat een energie gevend complex op basis van Taurine en Siberische ginseng om de langslapers een wakker en dynamisch gevoel te geven… ‘s Ochtends aanbrengen onder de douche over het hele lichaam (haar, gezicht, body) en laten opschuimen. Scheren en naspoelen…

Brume après-rassage

Voor na het scheren
Deze nevel is de helper in nood voor een trekkerige of branderige huid en zorgt voor een comfortabel gevoel na het scheren. Ze is verrijkt met een energiegevend complex op basis van Taurine en Siberische ginseng in combinatie met hydraterende actieve bestanddelen die het vocht op peil houden en de huid helpen wapenen tegen stress.  De ogen sluiten en de oogcontour vermijden. Vernevel het product na de scheerbeurt over het gezicht voor een fris en comfortabel gevoel.

www.bernardcassiere.be

 

Laat een Reactie achter