DOU My Hands is de naam van een innoverende desinfecterende handspray. Gehuld in een compact flesje is dit doeltreffende product van Belgische makelij handig op te bergen en leuk om uit te halen. Kwestie van de handen waar en wanneer je maar wilt, een fris gevoel te geven.

“DOU My Hands wil iedereen inspireren tot een gezonde gewoonte. Door het bijzondere flesje en de aangename geuren maakt DOU My Hands van de handen reinigen opnieuw een bijzonder moment,” legt Sophie Douterloigne (42), oprichtster van Dou My Hands uit. “DOU My Hands is makkelijk in gebruik: verstuif DOU My Hands, goed uitwrijven en in enkele seconden zijn de handen gedesinfecteerd. ”

Drie jaar onderzoek en voorbereiding ging vooraf aan de lancering. Het resultaat is een luxueuze, antibacteriële handspray die de handen verfrist en hydrateert. Het product op basis van een doeltreffende en verzorgende formule, is dermatologisch getest. DOU My Hands bestaat in één neutrale (neutral) en twee herkenbare, natuurlijke geuren: ginger (gember), een friszoete geur die het gevoel van geluk oproept en Guarana, een zoete, zwoele comfortgeur.

Laat een Reactie achter