Bodyslim in Kortrijk heeft sinds enkele jaren een nieuw paradepaardje in huis gehaald: de Venus Legacy. Dit toestel zorgt voor niet-chirurgische body contouring en huidverstrakking van gelaat, hals en lichaam. Ik heb het mogen uittesten. Met succes!

Bodyslim in Kortrijk is een heel gezellig en vriendelijk schoonheidsinstituut op wandelafstand van het station van Kortrijk. Je kan er terecht voor allerhande behandelingen, massages en andere arrangementen. Er is ook een afslankingsinstituut. En je kan bij Body Slim ook terecht voor kinesitherapie. Alles loopt er heel ontspannen en gemoedelijk. De klant staat helemaal centraal. Ze gaan bij Bodyslim ook steeds op zoek naar de nieuwste innovaties in relaxatie, bodycontouring en afslanking. Zo willen ze hun klanten op een natuurlijke manier bewust, gezond en stressvrij laten afslanken. Body Slim heeft enkele jaren terug een nieuw paradepaardje in huis gehaald, namelijk de hoogtechnologische Venus Legacy. Met de Venus Legacy kan je huidverslapping en onderhuids vetweefsel aanpakken. Het apparaat kan onder meer ingezet worden voor een waslijst aan behandelingen, zoals huidveroudering, dubbele kin, rimpels, expressielijntjes en oogvochtwallen. Maar je kan er ook hardnekkige vetophopingen en cellulite mee aan te pakken. En je mag er zeker van zijn dat de Venus Legacy overuren draait bij Bodyslim. Het apparaat is haast elke dag geboekt. Een bewijs dat veel klanten er toch wel tevreden van zijn.

Werking

Niet zo maar om het even welk schoonheidsinstituut mag met de Venus Legacy aan de slag.  De medewerkers van Body Slim hebben eerst een uitgebreide opleiding gekregen om met dit apparaat te mogen werken. Leverancier Jovilux komt ook regelmatig ter plaatse om het toestel te controleren. Bij de werking van dit apparaat komt namelijk vrij veel technologie kijken, waarvan ik onder de indruk ben. Voor ik aan de Venus Legacy-behandeling begin, wordt dat ook mooi uitgelegd, zodat ik perfect weet wat er me te wachten staat. Daardoor voel ik me helemaal op mijn gemak en ontspannen. Zo kom ik te weten dat het technologisch hoogstandje Venus Legacy gebruik maakt van een multipolaire radiofrequentie gecombineerd met magnetische puls en de nieuwe VariPulse™ toepassing. Dankzij die technologie worden veel hogere temperaturen in de diepere huid bereikt, en dat geeft dus ook meer resultaat. En dat voel ik inderdaad ook. Eerst krijgt mijn buik een behandeling. Er wordt een natuurlijke crème op mijn buik gesmeerd. En vervolgens wordt mijn buik gemasseerd met een grote, innovatieve kop van de Venus Legacy. De radiofrequentiestralen warmen mijn huid en onderhuidse helemaal op. Dat stimuleert de aanmaak van nieuw elastisch bindweefsel. Het voelt inderdaad heel aangenaam en ontspannend aan. Ik bevind me net in dromenland. Op de achtergrond klinkt een leuk muziekje. Body Slim denkt aan alle details.

Resultaat

Vervolgens wordt ook mijn gezicht aangepakt. Ook hier krijg ik eerst een natuurlijke crème op mijn gezicht gesmeerd. Vervolgens wordt mijn gelaat gemasseerd met een iets kleinere kop van de Venus Legacy. Ook hier voel ik weer de zeer aangename warmte. Gelukkig heb ik geen last van rimpels. Als ik na de behandeling in de spiegel kijk, straalt en blinkt de huid van mijn gezicht als nooit tevoren. Ik voel me opgefrist. Helemaal vernieuwd. Heerlijk. Ik voel me een pak jonger. Ik heb de behandeling maar één keer kunnen uittesten. Dus het resultaat is natuurlijk beperkt. Het buikje is na één behandeling natuurlijk niet weg. Als je echt een groot resultaat wil zien, dan moet je minstens 8 tot 10 keer de behandeling volgen. En dan zou die buikomvang toch wat minder groot moeten zijn, zo klinkt het bij Bodyslim. Hoedanook, het was een gezellige avond daar in Kortrijk. Je voelt gewoon dat ze bij Body Slim zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ze nemen ook alle tijd voor jou. Ik kijk alvast uit naar een volgend bezoek.

Meer info:

https://www.bodyslimkortrijk.be

https://www.jovilux.be/toestel/venus-legacy/12/

 

Laat een Reactie achter