‘Change for Good is een uniek en exclusief programma dat werkelijk iedereen kan begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Dit coachings- plan zet de theorie uit mijn boeken echt om in de praktijk. Ik ben enorm blij dat ik hiermee nog meer mensen kan inspireren én motiveren om voorgoed te veranderen.’ SANDRA BEKKARI

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari loodste de voorbije jaren duizenden mensen naar een gezondere levensstijl. Ze weet wat gezonde gewoontes inhouden, hoe je iemand kan motiveren om gezonder te gaan leven, maar ook waarom mensen vaak hervallen in oude gewoontes. Sandra bundelde al deze kennis en ervaring in Change for Good: een slim coachingsplan waarin ze deelnemers stapsgewijs begeleidt naar een nieuwe levensstijl.

Change for Good richt zich tot iedereen die zijn goede voornemens deze keer echt wil waar- maken. De deelnemer wordt 7 weken lang elke ochtend gemotiveerd via nieuwsbrieven, krijgt inspirerende dag- en weekschema’s aangereikt en kan via een website zijn of haar progressie volgen. Het coachingsplan is haal- baar voor iedereen en houdt mooi de balans tussen theorie en praktische tips.

Dit innovatieve traject gebruikt een welover- wogen samenspel van verschillende media
om de gewenste gedragsverandering te reali- seren. Sandra coacht dus niet alleen via mail maar geeft ook praktische tips en recept- inspiratie in blogposts, informeert in video- boodschappen en podcasts, motiveert via sms en legt persoonlijke challenges voor. Er bestaat ook de optie voor een 1 op 1 sessie met een Sana-coach.

Praktisch: Change for Good start op 2 januari 2021 via Changeforgood.be. Hét startschot voor de goede voornemens. Deelnemers hebben de keuze tussen drie formules en kunnen op elk moment instappen.

Dit project is een realisatie van Borgerhoff & Lamberigts: de uitgeverij, het produc- tiehuis en de digitale afdeling bundelden hiervoor hun expertise en leverden een innovatief eindproduct af.

 

@ SandraBekkari_Online_photocredit_©_KarlBruninx

Laat een Reactie achter