In het Gentse Patershol; langs de achterkant van de platgetreden Kraanlei; in de Corduwaniersstraat bevindt zich een parel van een zaak met een verfijnde afstemming.  Purity@life, gonst op het ritme van de natuur en het evenwicht met als baseline ‘verjongend leven & wonen’.

Purity@life _KPX8690Purity.life_KPX2530

Hier kan je terecht voor verfijnde pro-aging en vitaliteitsbehandelingen. Een perfecte versmelting van kennis van Westerse en Oosterse anti-aging.  Het aanbod bestaat uit pro-aging kuren, pro-aging food, biologische huidverjonging, huidverjongende kleding en krachtgevende inrichtingsadviezen.

Dit statige gebouw met prachtige binnenkoer en seizoenstuin verscholen in één van de oudste buurten van Gent is meer dan een traditionele privé-sauna, je vindt er ondermeer een oogstrelend badhuis en restaurant dat zich richt op een allesomvattende gezondheid, met inbegrip van het energetische, het emotionele, het geestelijke en het lichamelijke.

Tot rust komen in een luxueus en oriëntaals kader

Het badhuis is ingericht met authentieke architecturale elementen afkomstig van oude paleizen uit het Indische Rajasthan. Het privé saunacentrum beschikt over een stoombad, een biosauna met hooi en kruiden, een droge sauna, een stoomcabine, een voetbad en een dompelbad. Uitrusten doe je in de sfeervolle relaxatieruimte op de bovenverdieping.  Geniet tussendoor van gezonde hapjes en drankjes en de kleine details die je verrassen en weten te inspireren.

_KPX9361 Purity.life_KPX8690.8

Missie

Het purity@life team begeleid je met een gedreven passie en toont je de weg naar een vitaal en verjongend leven door middel van een unieke, verjongende coaching, waarbij de mens en zijn leefomgeving in zijn totaliteit benaderd wordt.  Een bezoek meer dan waard volgens ons.

www.purity@life.be

Coduwaniersstraat 4

9000 Gent

0478 02 05 05

Foto credits : Henry Ghammache  – Sint-Amandsberg

Laat een Reactie achter