Faby breidt zijn verzorgingsgamma uit en lanceert 2 gloednieuwe, innovatieve producten: Nail Renew en Nail Refix.  Met Nail Renew en Nail Refix zet FABY zijn focus op de gezondheid en de verzorging van de nagel verder. Deze twee nagelverstevigers vergezellen de reeds bestaande Power waardoor FABY nu voor élk nagelprobleem een oplossing biedt.

Nail Renew

Nail Renew is de eerste anti-aging verzorging voor de nagel en is hiermee uniek op de markt. De exclusieve formule richt zich specifiek op de ouder wordende nagel en zijn imperfecties. De doeltreffendheid is klinisch bewezen, bij dagelijks gebruik zijn de nagels na 4 weken hersteld, gehydrateerd en glad.

Nail Renew biedt maar liefst 7 voordelen in één product waarmee de nagels opnieuw hun natuurlijke schoonheid en veerkracht verkrijgen. De actieve bestanddelen –waaronder Vitamine E, Violet-extract, argan- en baobabolie, versterkende aminozuren en keratine-achtige peptiden– werken in op de regeneratie van de nagelstructuur. Nail Renew versterkt, verhardt, stimuleert de groei, maakt glad, hydrateert, voedt, beschermt én doet glanzen!

Splitsende, brekende, droge en beschadigde nagels zijn verleden tijd, krasjes en nagelribbels worden vervaagd en de glans, soepelheid en vochtbalans van de nagel worden hersteld. Nog een pluspunt van Faby’s Nail Renew is de mooie glans en de subtiele witte finish van het product: de nagels zien er gedurende de kuur mooi gelakt en verzorgd uit waarbij nagelimperfecties meteen aangepakt worden.

Meer info : www.fabynails.be

  1. zegt:Lieve Jonne en Sigrid,nou begrijp ik die prachtig gelakte nagels die ik in de gymzaal zag gisteren! Wat een fantastisch idee om jullie kennis over nagels-lakken zo via een website te delen! Super Cool! Helaas zijn lange nagels voor een gymjuf niet echt handig maar in de kerstvakantie ga ik mijn nagels lekker even niet kort knippen en één van jullie creaties uitproberen.Dank julli ewel alvast voor de tips en veel succes met jullie website! Juf Jacqueline

Laat een Reactie achter