Sinds kort kan je Aspria Brussels Arts-Loi/Kunstwet ook terecht voor verzorgingen met het Franse Matis, één van onze persoonlijke lievelingsproducten.  Aspria Brussels bevindt zich in het hartje van de Europese wijk en werkt met een select aanbod van kwaliteitsvolle activiteiten en producten voor het hele gezin, met een holistische benadering, perfect aangepast aan de gezondheid en conditie.

Herbron je lichaam en geest met Initiale Express Spécial Homme

Het cosmeticamerk Matis is opgebouwd uit actieve bestanddelen en bovendien zijn de formules van Matis Homme speciaal op maat gemaakt voor de huid van de man, die dikker en gevoeliger is.  Wij probeerden de Initiale Express Spécial Homme verzorging uit.  Een behandeling die een direct resultaat geeft en die ook een instant stralende teint achterlaat dankzij het masker dat ervoor zorgt dat het gelaat weer vitale energie uitstraalt.  Slechts 45 minuten maar meer dan de moeite waard. En met vaderdag in zicht, een ideaal geschenk.

20120810aspria_028 20120810aspria_029

RDI Pool retouched

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontspan in de sauna en haman

Geniet na jouw behandeling van de sauna en hamam of relax heerlijk in het rustgevende luxueuze zwembad.

De hete sauna is de ideale plek als je op zoek bent naar een moment van welverdiende ontspanning na een zware inspanning. Dankzij het zuiverende effect verdwijnt de stress, wordt jouw huid gereinigd, ben je bevrijd van spier- en gewrichtspijnen én verzekerd van een zalige nachtrust.

De stomende hamam is dan weer de ideale plek om in alle comfort tot rust te komen en te ontspannen. Plan nadien een verkwikkende koude douche en je bent klaar voor 20 minuten diepe rust.

20120810aspria_040

www.aspria.com 

Laat een Reactie achter