Mannen houden van duidelijkheid. Niet moeilijk doen, maar snel en effectief handelen voor het beste resultaat. Dat geldt ook voor hun dagelijkse huidverzorging. BULLDOG begrijpt dat. De Britse verzorgingslijn speciaal voor mannen is eenvoudig in gebruik, bevat natuurlijke ingrediënten en is overtuigend effectief. Eerlijk, trouw en ongecompliceerd.

Een tijdje geleden kregen we een testset van het merk Bulldog en wij gingen er danig mee aan de slag.   Ik gebruik op dit moment vooral de moisturer met een een zeer aangename structuur, goed uitsmeerbaar, niet plakkerig en het geeft wel het gevoel van een gevoede huid te hebben.  De baardolie geeft een instant deugddoende effect en de bijhorende 2in1 baardshampoo verzacht de baardharen en geeft tevens een verfrissend gevoel.  Een aanrader voor wie een frisse uitstraling wenst.

BULLDOG: a men’s best friend

BULLDOG ondersteunt mannen in hun dagelijkse verzorging en richt zich volledig op de behoeften van hun huid. Bij effectieve huidverzorging horen ook innerlijke waarden: de verzorgingslijn is volledig veganistisch en dierproefvrij. Ook zijn alle producten vrij van kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen en bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina olie en groene thee. Ook aan de verpakking is gedacht. Die zijn gemaakt van volledig recyclebaar suikerrietplastic, waarbij geen fossiele grondstoffen zijn gebruikt.

 

 

Laat een Reactie achter