Verrassing! Deze Eau de Génie bevat geen enkele druppel water! Is dat geen paradox, horen we u denken? Nee hoor, dit 100% werkzame verzorgingsproduct is in feite een stimulerende tonifiërende lotion met reinigende werking die uitsluitend uit water van gedehydrateerd en 100% natuurlijk biologisch fruit bestaat (citroen, abrikoos, tomaat en grapefruit). Een geconcentreerd product dat make-up resten volledig verwijdert en de huid optimaal reinigt. Er verdampt al gelijk een groot deel op de huid, en het overblijvende deel verwijderen we met behulp van een watje, zodat we het er niet af hoeven te halen met kraanwater. Nu is de huid weer volledig gereinigd!

En hiervoor kunnen we rekenen op de pit van dit fruitige kwartet  die korte metten maakt met een ongezonde gelaatskleur. Net als een micro-peeling laat Eau de Génie, zonder dat er mechanische activiteit aan te pas komt, uw huid direct weer stralen (u kunt zich vast wel herinneren dat biologische citroen een verfrissende en verhelderende werking heeft). En ondertussen is er de antioxiderende werking van biologische tomaat, heeft abrikoos een rustgevende invloed en zorgt grapefruit voor een zeer welkom samentrekkend effect.

Praktisch in gebruik

Dit is eenvoudig te realiseren, want de afmetingen van dit flesje en de spraydop maken het mogelijk om hem overal mee naartoe te nemen. Op het werk voor een welkome opkikker, na het sporten voor een fris gevoel, voorafgaand aan een avondje uit omdat make-up langer blijft zitten, in het openbaar vervoer, etc. Dit is zonder enige twijfel hét flesje dat u altijd en overal dicht bij u zult bewaren.

Alle Indemne-producten zijn verkrijgbaar via www.indemne.fr

Laat een Reactie achter