In deze vakantieperiode hoef je niet altijd naar de andere kant van de wereld te reizen om te ontspannen, het kan ook best in eigen land. Belbeauty ging op wereldreis naar het City of Women wellnesscentrum in het Oost-Vlaamse Erembodegem (Aalst).  We kregen er werkelijk een unieke en hartveroverende lichaamsmassage aangeboden door zaakvoerster Els Diependael en haar collega Laetitia.

Al vanaf het moment dat we de grote oprit aan de woning binnenrijden en kennis maken met de grote tuin weten we al dat dit goed zit. Els en Laetetia staan ons al op te wachten en nodigen ons uit om onze badkleding aan te trekken voor dit arrangement.  Even later zitten we in een grote kamer waar meerdere behandeltafels staan en 1 vrij groot warmwaterbed dat centraal in deze ruimte staat.  De aankleding van het gebouw is enigszins traditioneel en hier en daar zien we wat verwijzingen naar de riddertijd.  Tijdens ons welkomstdrankje en voetenbadritueel legt Els ons stap voor stap uit wat ons te wachten staat.  Het arrangement ‘Voyage du Monde’ is een aromatische lichaamsmassage op een duo warmwaterbed.  Dit bed is voor België vrij uniek en op dit ogenblik het enige beschikbare exemplaar, een primeur dus !

Kies je geur

Onze reis begint met de Sol’esta oliënbar, hieruit mogen we onze favoriete bestemming kiezen aan de hand van lichaamsoliën : een lichaamsolie uit Tahiti met een parfum van Tamanu of eerder  een lichaamsolie uit Marokko met argan en honing, een lichaamsolie uit Tanzanië met papaya en kaneel, een lichaamsolie uit India met lotusbloem en sesamolie, een lichaamsolie uit Jamaïca met extract van aloë vera, een lichaamsolie uit Polynésië met monoï en kokos, een olie uit Japan met de Japanse camélia of een olie uit Indonesië met bamboe.  De keuze is overdonderend en uiteindelijk kiezen we elk voor een specifieke aangepaste olie.

Voyage-du-monde-02
Het duo watermassagebad

Op wereldreis

Van in het begin dat je op dit watermassagebed zit, weet je dat dit totale ontspanning garandeert, zeker met de aangepaste, zachte muziek op de achtergrond en de handen van twee ervaren schoonheidsspecialisten.  Ze zijn beiden bijna synchroon op elkaar ingesteld, zo ‘getimed’ loopt de behandeling.  We worden vervolgens van kop tot teen gemasseerd en ook worden we op onze zij gelegd om bepaalde massages beter te laten verlopen.  Voyage du monde brengt je werkelijk in een flow en de tijd vliegt voorbij.

Het is een unieke ervaring want de massage gebeurt op een duo warmwaterbed en kan dus samen met je partner, vriend of vriendin. De golven nemen je mee op wereldreis en dit in combinatie met een deugddoende aromatische lichaamsmassage.  Als afsluiter kregen we een frisse fruitsalade en exotische cocktail aangeboden.  De dag kan niet meer stuk.

In totaal duurt deze wellness ervaring anderhalf uur.  Deze zomer is trouwens een speciale kennismakingsprijs : 69 euro per persoon of 138 euro voor 2 personen.  Stof tot nadenken dunkt ons.

Tip : Breng een bikini, zwembroek of reserve lingerie mee voor de lichaamsmassage. Handdoeken en badjassen zijn gratis ter beschikking.

www.cityofwomen.be

Laat een Reactie achter