Buiten guur herfst- en regenweer, wat kan je dan beter doen dan een wellnessweekendje inplannen. Wij van belbeauty bezochten Hotel Beveren van de Groep Vandervalk hotels en testten voor jullie het nieuwe wellnesscentrum Boost body & mind uit.

Hotel Beveren ligt zoals je al kan denken in het Waasland in Beveren-Waas, net voor Antwerpen.  Voor mensen die de drukte van de stad willen vermijden en willen genieten van een aangename fietstocht in de omgeving is hotel Beveren ideaal gelegen.  Je kan er trouwens ook terecht om fietsen te huren. Maar wij zijn eerder benieuwd om de nieuwe wellnessfaciliteiten uit te testen.

Het wellnesscentrum

Wellnesscentrum Boost bevindt zich op de begane vloer en is makkelijk toegankelijk ook voor niet hotelbezoekers.  Boek je een behandeling dan kan je even wachten in de lounge salon ter hoogte van de receptie;  andere wellnessbezoekers hebben dan al naargelang hun pas toegang tot het zwembad met ligstoelen of het meer afgesloten gedeelte met sauna’s en rustruimte.

Het privé wellnessgedeelte biedt diverse sauna’s, stoombad, scrubzout, voetbaden, en een knappe relax lounge met open haard, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op het zwembad.  De ideale plaats om even tot rust te komen.  Vanuit de relaxruimte kijk je uit op het overdekte zwembad alsook het  terras dat is aangelegd met luxe loungebedden.


30
Hotel Beveren

 

 

 

 

 

 

Het Boost beauty salon

24Daarnaast is er ook het Boost Beauty Salon waar tal van schoonheidsbehandelingen en massages op het menu staan. Hier worden diverse gezichts- en wellnessbehandelingen, massages, manicure en pedicure aangeboden. Het gekende cosmeticamerk Germaine de Capuccini levert de topproducten aan, die gebruikt worden om een optimale ervaring te garanderen!  Wij genoten er van een duomassage – een lichaamsmassage en een traditionele hot stone massage gegeven door Karen en Valantina.  Een ding is zeker zij laten lichaam en ziel volledig tot rust komen.

Minpunten :

  • Iets meer orde ter hoogte van de waterfontein – opruimen bekers
  • Extra opbergplaats voor gebruikte handdoeken aan het saunagedeelte
  • De zoemer naar de wellnessruimte stoort in de rustruimte

Pluspunten :

  • Zeer mooi en sfeervol ingericht
  • De behandelruimte die uitgeeft op de doorloopgang van het hotel werkt uitnodigend
  • De wellnessruimte is niet toegankelijk voor kinderen – dus rust gegarandeerd.

https://www.hotelbeveren.be/wellness-faciliteiten

 

Laat een Reactie achter