Klik op onze belbeauty partners hieronder …

… en bekijk wat ze aan nieuwe cosmetica producten, demonstraties, massages en verzorgingen aan te bieden hebben tijdens de Goed Gevoel beurs.  

De website die deugd doet wordt werkelijkheid dankzij onze partners. Wij zien er naar uit jou te ontmoeten en te laten genieten.

Op ons beauty & wellness eiland presenteren onze partners de laatste technieken en behandelingen.  En wat meer is je kan er zelf behandelingen ter plaatse uitproberen.

Win één belbeauty cd met ontspanningsmuziek

Belbeauty.be verloot zomaar liefst 25 cd’s met rustgevende relaxatiemuziek (waarde 15 € per cd) onder de bezoekers.  Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is op de beurs zelf jouw gegevens achterlaten in onze urne.

Heb je nog geen kortingskaarten ontvangen, stuur dan een mail naar info@belbeauty.be met jouw volledige adresgegevens.

Goed Gevoel Ladies Fair – Nocturne  ?

Van vrijdag 27 tot zondag 29 maart kan je belbeauty.be live ervaren tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent.  Vrijdagavond is er trouwens een nocturne tot 22 u, ideaal om na het werk even de benen te strekken.  Op een ruime stand van meer dan 80 vierkante meter krijg je een ruim overzicht krijgen van de recentste verzorgingen en professionele producten die je vindt in schoonheidsinstituten, wellnesscentra, sauna’s  en nagelstudio’ s.

Wedden dat je volkomen relaxed huiswaarts keert.  Je vindt ons rechtover de Goed Gevoel Tuinen in de zone Lijf  -stand 17.

GGLF2015-banner-v2 HR

Laat een Reactie achter