Belbeauty mag zo maar eventjes 2 Crystal Clear zuurstofbehandelingen wegschenken. Dit is echt de behandeling voor de sterren, want je merkt onmiddellijk het verschil. Het enige wat je moet doen is langskomen op de stand van belbeauty – stand Mooi 29 en jouw adresgegevens achterlaten.

De Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

De twee winnaars krijgen na de beurs een waardebon die ze te gelde kunnen maken bij Due Face & Beauty of Purelien.

Veel succes alvast !

PurelienDué Face & Body

 

 

Laat een Reactie achter