Bescherm je huid tijdens de zonnige periodes ! Zelf al hebben we op dit ogenblik kwakkelweer, het is van belang je huid in te smeren. Belangrijk is dat we onze huid optimaal beschermen tijdens tussendoor periodes. Germaine de Capuccini heeft een nieuw zonneproduct uitgebracht zodat je helemaal beschermd bent voor de zon.

UV-Bescherming is belangrijk!

Telkens als we in de zon komen stellen we onze huid bloot aan schadelijke UV-stralen. Het is daarom ook zeer belangrijk om je telkens goed te beschermen tegen de zon. Jammer genoeg is UV-schade ook niet alleen oppervlakkig. UV-straling verandert ook het DNA van je huidcellen, waardoor je rimpels, huidverkleuringen of zelfs kanker kan krijgen. Gelukkig is er ook een positieve noot. Je kan de UV-schade namelijk ook terugdraaien. Telkens je jezelf tegen de zon beschermt stop je met je huid verdere schade te berokkenen, en kan je zelfs de reeds opgelopen schade voor een deel weer omkeren.

ICE FUSION
germaine-de-capucciniDe verfrissende zonnecrème van Germaine de Capuccini laat je huid volledig stralen. Deze crème is makkelijk en snel aan te brengen omwille van de spuitbus. Je kan hem gebruiken voor je lichaam maar ook voor je gelaat. Handig toch, moet je maar één fles meenemen naar het strand. Zwemmen met deze crème is geen enkel probleem want hij is waterbestendig. Dankzij de anti-aging zonnetechnologie blijft je huid mooi en strak.

Hoe deelnemen ?
Like en share onze actie op Facebook. Stuur een mail met je adresgegevens en ‘een zomerse reden’ naar redactie@belbeauty.be. De 5 verkoren winnaars krijgen begin juli hun product toegestuurd op persoonlijke naam. Over deze wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd? Actie geldig tot 3 juli.

Meer info : www.saisons.be

  1. Super zijn de produkten van Germaine de Capucinni en ik zou maar al te graag een setje winnen, want we gaan met de ganse familie naar Turkije eind augustus voor het huwelijk van mijn oudste zoon bij te wonen, we zullen het daar zeker goed kunnen gebruiken.
    Ik ben reuze benieuwd 🙂

Laat een Reactie achter