Het weer neigt er op dit moment niet na, met deze herfstige temperaturen.  Maar je galaat een zuurstofbooster geven, dat kan natuurlijk nooit kwaad.

Zuurstof – herstellend – helderheid dat zijn de kernwoorden van deze magische box van Germaine de Capuccini.  Het is een hebbeding die je zeker in je bezit wil hebben om 2016 met veel ENERGIE in te zetten.  En ja belbeauty.be mag er zo maar eventjes 5 wegschenken.  Germaine de Capuccini, het topmerk van Spaanse origine mag onze websitebezoekers letterlijk en figuurlijk verwennen met deze box Excel Therapy 02, die eigenlijk een gelaatsbehandeling volgens uw huidtype is.   Een heuse glamourbox met een crème, reinigingsolie en oogcreme.

Inhoud van deze glamourbox

Excel Therapy O2 is eigeniljk een “intelligente” verzorging van de huid en tevens ook de eerste cosmetische behandelingslijn met MPC-Defense Complex en Life-Cytoxygen die de huid beschermt tegen stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt.

Continuous defense: anti-agingbehandeling die op spectaculaire wijze de voornaamste tekenen van veroudering in het gelaat corrigeert. Twee texturen, één voor de droge huid en de ander voor de normale huid die neigt naar vette huid.

Continuous Defense : essential Youthfulness Cream: anti-agingbehadeling die op spectaculaire wijze de voornaamste tekenen van veroudering corrigeert. Voor droge huid.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen ?

Laat ons de naam weten van de Benelux distributeur van Germaine de Capuccini.  Stuur een mail naar marketing@belbeauty.be met jouw adresgegevens en telefoonnummer.

TIP : het heeft iets met seizoenen te maken 🙂

De uitlsag is bindened,  over deze wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.

Regalos   O2

 

 

 

 

 

 

 

Meer info : www.saisons.be

  1. Saisons
    Micheline is de zaakvoerder

Laat een Reactie achter