Jullie waren met velen om zich in te schrijven aan onze verloting  om een cd met relaxatiemuziek te winnen.  Het was er soms wel wat drummen om een goodiebag te bemachtigen.

Uit alle inzendingen heeft een onschuldige hand een aantal winnaars gekozen die het dichtst bij het antwoord zaten.

Hierbij de winnaars : 

Potters Dimitri

Vanderstraeten Ciska

Buies Charlotte

Van Vossel Svzy

Kaufmann Nadia

De winnaars krijgen de volgende dagen hun cd in de brievenbus toegestuurd.  Sit back and enjoy !

 

  1. Heb ik al zo lang niet van me laten horen, en wil ik toch graag meedingen naar deze give away. Wat een leuke. Laatst riep Nathan me; ‘mama, kom snel, Otis heeft Cees geneagvn!'(Ceasar is onze ‘je weet wel-kater’)Helaas was ik er niet op tijd bij om zo’n foto te maken, maar het leek wel op die van Wolf met Sam(?). Leuk!Dikke kus, Anouk.

Laat een Reactie achter