Tijdens de uitreikingsavond op 16 november ll. mocht Stephanie Van Lede van Wellness Belle Histoire huiswaarts keren met de titel van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be 2018.  Een hele prestatie!

Toeweiding en perfectie bij Belle Histoire in Sint-Niklaas

Stephanie Vanlede neemt me mee naar de ontvangstruimte voor een uitgebreid intake gesprek met een drankje. Ze vraagt me: “Waar kom ik voor, wat wil ik, wat verwacht ik?”, het is een stukje bewustmaking die maakt dat je nadenkt over de verwachtingen die je hebt als je dit instituut binnenstapt… Een eigen kleedruimte met locker in de behandelruimte geeft de klant de juiste privacy bij het omkleden en garandeert de nodige hygiëne. Ik kies voor een gezichtsbehandeling met het merk Babor, het merk waaraan Stephanie al heel lang met hart en ziel verknocht is. De zijdezachte verzorging en het juiste advies bewijzen dat ik bij Stephanie aan het juiste adres ben.

Belle Histoire is zowel een privé wellness ruimte met sauna, infrarood cabine, hamam, jacuzzi, binnenzwembad, terras en relaxruimte waar je kunt genieten van een hapje en een drankje als een schoonheidsinstituut met doeltreffende beautybehandelingen: gezichtsverzorging, huidanalyse, behandeling van couperose, behandeling met het Cos Medico M3 toestel, antiaging, ontharing, relaxbehandelingen met verzorgende lotions, minerale klei en etherische oliën… maar ook voor mooie nagels kun je bij haar een afspraak maken. Je kunt er ook terecht voor heerlijke verwenarrangementen in combinatie met de wellness. Hierbij kies je voor een halve dag, een hele dag en een hapje en een drankje… met daarnaast de ideale lichaamsbehandelingen, massage of zonnebank. Stephanie doet haar werk met toewijding en perfectie en ook heel wat heren vinden de weg naar haar instituut.

 

Wellness Belle Histoire – Wijnveld 230, 9112 Sinaai – 03 568 86 10 – www.wellness-bellehistoire.be

Laat een Reactie achter