Op hun website staat: “mensen mooi maken is onze passie”… en het enthousiasme van het Sentido team ademt je onmiddellijk tegemoet bij binnenkomst. Accuraat, efficiënt, hartelijk… hier voel je je als klant onmiddellijk thuis. Na de ontvangst met een drankje in een aparte ontvangstruimte wordt je naar de ruimte voor de behandeling geleid. Alles wordt hier in het werk gesteld om je het als klant naar je zin te maken, aan elke behoefte of vraag wordt onmiddellijk voldaan.

Bij Sentido kun je terecht voor beauty en wellness van A tot Z: wellnessbehandelingen met leuke verwenarrangementen, speciale aanbiedingen voor hem, haar, voor jullie samen, voor de mama in spe, voor een verjaardag en alles daar tussenin: spray-tanning, gelnagels, massages, Thaise voetreflexbehandeling, pedicure, manicure, gezichtsverzorgingen, (laser) ontharingen maar ook permanente make-up en een echte brow bar voor dé perfecte wenkbrauwen die je gezicht nieuwe structuur en reliëf geven.

Ook de mannen worden niet vergeten want ook voor hen zijn er allerlei behandelingen, speciale verwenpakketten met manicure, pedicure voor verzorgde handen, enz. Sentido werkt met een rijke waaier aan merken en behandelingen zodat er voor elke schoonheidsvraag een gepast antwoord is. Even ontspannen en de winterse koude achter je laten? Dan ga je voor een van de saunafaciliteiten om de batterijen weer helemaal op te laden.

Evelien Meerschman van Sentido werkt met vier teamleden die allemaal even gemotiveerd en gedreven zijn en dat voel je!

Schoonheidssalon Sentido

Rode Kruisstraat 5

9400 Ninove – 054 24 50 70

ww.schoonheidssalonsentido.be

Laat een Reactie achter