Anke De Ridder probeerde afgelopen weken Hyalips, een revolutionair Lip Boost System in a box, voor ons uit.  Het is een duurzame verzorging voor stevigere lippen. We laten haar zelf aan het woord.

“Ik heb altijd veel complimenten gekregen voor mijn mond. En dat wil ik zo houden.  Ik accentueer mijn mond graag met een extra felle kleur. Het boost mijn zelfvertrouwen. Dus net als de rest van mijn lichaam wil ik mijn mond ‘in shape’ houden. Toen ik Hyalips kon uitproberen twijfelde ik dan ook niet. En nu twijfel ik al helemaal niet meer. 

Voor weinig moeite en inspanning krijg je een superresultaat.  Mijn lippen zijn voller en op een of andere manier ook ‘sterker’. De wekelijkse 10 minuutjes horen nu bij mijn gelaatsverzorging.   En door de extra aandacht die mijn lippen krijgen, glimlachen ze tegenwoordig nog meer   ;-)

 

Hyalips

Er zijn 2 verklaringen voor het spectaculaire effect dat Hyalips garandeert. Enerzijds is er de werking van het Beautylines HYAlips serum dat een hoog geconcentreerde hyaluronzuur versterkt met andere hoogwaardige ingrediënten zoals cafeïne, argireline en een puur extract van organisch geteelde mosterdkiemen (LIPerfection). Anderzijds zorgt de MicroNeedling (of (Derma)Roller voor een intensieve peeling die de fibroblasten stimuleert en dat heeft dan weer een gunstig effect op de aanmaak van lichaamseigen en natuurlijk collageen. De dubbele aanpak van serum én peeling zorgt voor gehydrateerde en versterkte lippen. Dit voelt niet alleen super, het maakt ook dat je lippen er mooier, strakker, voller uitzien. De behandeling heeft zelfs een gunstig effect op de kleur van de lippen.   Kortom, Hyalips zorgt voor een duurzaam Boosteffect !

HYALIPS – Lip Boost System is te koop online via https://crystalclearskincare.eu/product/beautyline-hyalips-box/

Of voor een verkooppunt in uw buurt bel Caralinda 03/326 85 39

Geadviseerde verkoopprijs € 97 voor de Dermaroller + het Serum.
De flacon is goed voor 60 aantal behandelingen.  Prijs voor 1 flacon : € 75

De Dermaroller bestaat uit roestvrij medicinaal chirurgisch staal. 540 fijne naaldjes met een lengte van 0,25 mm, in UV licht steriel en hygiënisch gemaakt.  Na elk gebruik moet de Dermaroller voorzichtig met heet water gereinigd worden zodat de naalden niet bot worden. Nadien enkele minuten in desinfecterende alcohol en vervolgens aan de lucht laten drogen.  Meer details over de reiniging en gebruik vindt u in bijsluiter.

 

 

 

 

Laat een Reactie achter